Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Pozemok na výstavbu bytového/rodinného domu Marhaň

Interné ID: 035
Ulica: Marhaň
Obec: Marhaň
Okres: Bardejov
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemok pre rodinné domy
19 900 €

Popis nehnuteľnosti

Tamara Krajňáková z realitnej kancelárie ANOVIA REAL ESTATE Vám exkluzívne ponúka na predaj pozemok na výstavbu bytového domu / rodinného domu v obci Marhaň. Pozemok parcely "C" o veľkosti 1523 m2. Podľa územného plánu obce je pozemok určený na výstavbu nízkopodlažného bytového domu, poprípade rodinného domu. Momentálne je pozemok bez inžinierských sietí, s možnosťou napojenia sa na elektrinu a plyn, ktoré sa nachádzajú v blízkosti pozemku. 

VÝHODY:
- vynikajúca investícia - nakoľko pozemok je zahrnutý do IBV obce
- skvelá príležitosť pre developerov, pozemok  sa nachádza v plánovanej zástavbe nízkopodlažných bytových domov
- rozloha verzus cena = neopakovateľná ponuka
- obec Marhaň disponuje skvelou občianskou vybavenosťou - ZŠ, MŠ, kostol, obchod, pizzéria, zastávka SAD, blízkosť Giraltoviec (9km) a Bardejova (25km)

Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať na telefónnom čísle 0903 904 637. Rada Vám všetky podrobnosti o pozemku vysvetlím a ukážem osobne.

Naše služby zahŕňajú kompletné realitné, právne a hypotekárne poradenstvo. 
Využite možnosť financovania kúpy nehnuteľnosti hypotekárnym úverom, ktorý Vám zabezpečíme bezplatne a navyše s najlepšími podmienkami na trhu prostredníctvom nášho interného hypotekárneho špecialistu. U nás nájdete všetky služby pod jednou strechou.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1523 m2
Celková plocha:
1523 m2

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti