Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Rekreačný pozemok na Šibenej hore v Bardejove

Interné ID: 022
Ulica: Pod Šibenou horou
Obec: Bardejov
Okres: Bardejov
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Rekreačné pozemky
27 990 €
Exkluzívna ponuka

Popis nehnuteľnosti

Tamara Krajňáková a Anovia Real Estate Vám exkluzívne ponúka na predaj rekreačný pozemok priamo v Bardejove, v časti Pod Šibenou horou. Ponúkaný pozemok sa nachádza v tesnej blízkosti známej turistickej trasy - Cyrilometodského kríža, ktorý jednoznačne patrí medzi najkrajšie dominanty mesta Bardejov. Tento pozemok Vám ponúka hlavne pokoj, ticho a kľud, a predsa ste v meste, krásny panoramatický výhľad na mesto Bardejov a v neposlednom rade si z neho môžete vychutnať romantický západ slnka. 
Pozemok má rozlohu 624 m2 a predáva sa ako spoluvlastnícky podiel. V blízkosti sa nachádzajú všetky inžinierske siete. Kúpou získavate aj podiel na prístupovej ceste.

Cena: 27.990€
Výhody: očarujúce prostredie, výhodná kúpa ako investícia do budúcna, ktorá nikdy nestratí na hodnote

V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle 0903 904 637 alebo prostredníctvom emailu krajnakova@anoviareal.sk

Naše služby zahŕňajú kompletné realitné, právne a hypotekárne poradenstvo. Využite možnosť financovania nehnuteľnosti hypotekárnym úverom, ktorý Vám zabezpečíme bezplatne a s najlepšími podmienkami na trhu prostredníctvom nášho interného hypotekárneho špecialistu. U nás nájdete všetky služby pod jednou strechou.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
624 m2
Plocha pozemku:
624 m2
Inžinierske siete:
blízko

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti