Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Pozemok pod lesom 11080 m2

Interné ID: 039
Ulica: Marhaň
Obec: Marhaň
Okres: Bardejov
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemok na rekreáciu
12 500 €
Exkluzívna ponuka

Popis nehnuteľnosti

Hľadáte rekreačný pozemok pod lesom, obklopený nádhernou prírodou? Tak tento je pre Vás ideálny.

ANOVIA real estate a Tamara Krajňáková Vám exkluzívne ponúkajú na predaj pozemok o rozlohe 11080 m2 umiestnený v lone nádhernej prírody, neďaleko zastavanej časti obce, no napriek tomu na samote. Ideálny pre ľudí, ktorí hľadajú pokoj a prírodu, alebo na hospodárske účely. Vhodný aj na záhradkárčenie, pestovanie plodín, stromov, pre včelára. Pozemok je evidovaný ako parcela registra "C", druh pozemku trvalý trávny porast, v katastrálnom území Marhaň. Stavebné povolenie nie je možné získať, nakoľko nie je pozemok zahrnutý do územného plánu obce na výstavbu. Možnosť doviezť a postaviť montovanú chatku, mobilný dom a podobne (bez pevných základov - všetko čo je vyňaté zo stavebného zákona). Dosah je vynikajúci, nachádza sa kúsok za obcou s veľmi vyhovujúcim a rýchlym prístupom po spevnenej komunikácii. Šírka pozemku je cca 50 metrov a dĺžka 227 metrov.

Máte nehnuteľnosť, ktorú chcete predať, prenajať? Neváhajte sa na nás obrátiť prostredníctvom kontaktov nižšie.

Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať na telefónnom čísle 0903 904 637. Rada Vám všetky podrobnosti o pozemku vysvetlím a ukážem osobne.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
11080 m2
Teritórium:
Extravilán
Šírka pozemku:
50 m
Dĺžka pozemku:
227 m
Celková plocha:
11080 m2

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti