Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Pozemok na rekreačné účely

Interné ID: 038
Ulica: Marhaň
Obec: Marhaň
Okres: Bardejov
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemok na rekreáciu
7 500 €
Exkluzívna ponuka

Popis nehnuteľnosti

ANOVIA real estate a Tamara Krajňáková Vám exkluzívne ponúkajú na predaj pozemok o rozlohe 5391 m2 umiestnený v lone nádhernej prírody, pod lesom a s napojením na cyklistický chodník. Ideálny pre ľudí, ktorí hľadajú pokoj a prírodu, alebo na hospodárske účely. Pozemok je evidovaný ako parcela registra "C", druh pozemku orná pôda, v katastrálnom území Marhaň. Na pozemok je možné pristaviť mobilný dom alebo postaviť konštrukciu bez pevných základov. Pozemok je len rekreačný, bez inžinierskych sietí a bez možností výstavby. Momentálne bez možnosti napojenia sa na elektriku. Šírka pozemku je cca 33 m a dĺžka 158 m. Prístup je po vybudovanom cyklistickom chodníku, ktorý vedie priamo z Marhaňa. Nádherné tiché prostredie.

Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať na telefónnom čísle 0903 904 637. Rada Vám všetky podrobnosti o pozemku vysvetlím a ukážem osobne.

Naše služby zahŕňajú kompletné realitné, právne a hypotekárne poradenstvo. 
Využite možnosť financovania kúpy nehnuteľnosti hypotekárnym úverom, ktorý Vám zabezpečíme bezplatne a navyše s najlepšími podmienkami na trhu prostredníctvom nášho interného hypotekárneho špecialistu. U nás nájdete všetky služby pod jednou strechou.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
5391 m2
Teritórium:
Extravilán
Šírka pozemku:
33 m
Dĺžka pozemku:
158 m
Celková plocha:
5391 m2

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti