Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Pozemky na predaj - Podhorany

Interné ID: 003
Ulica: Podhorany
Obec: Podhorany
Okres: Prešov
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - pre rodinné domy
Iné:
38 000 €

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne Vám ponúkame na predaj investičné pozemky v malebnej obci Podhorany, ktorá je vzdialená od Prešova 15 km, cca 11 min jazdy autom. K predaju ponúkame 6 pozemkov v novovznikajúcej štvrti s rozlohou 594 m2, s ideálnymi rozmermi šírkou 17m a dĺžkou 35m. Z inžinierskych sietí sa na pozemkoch budú realizovať elektrické prípojky pre každý pozemok. Ak rozmýšľate nad investíciou, práve táto ponuka je pre Vás najideálnejším riešením. 

Ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte ma pre bližšie informácie kontaktovať na telefónnom čísle 0903 904 637, prostredníctvom kontaktného formulára na stránke www.anoviareal.sk, alebo prostredníctvom emailu krajnakova@anoviareal.sk.

Naše služby zahŕňajú kompletné realitné, právne a hypotekárne poradenstvo. Využite možnosť financovania kúpy nehnuteľnosti hypotekárnym úverom, ktorý Vám zabezpečíme bezplatne a s najlepšími podmienkami na trhu prostredníctvom nášho interného hypotekárneho špecialistu. U nás nájdete všetky služby pod jednou strechou.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
594 m2
Plocha pozemku:
594 m2
Inžinierske siete:
áno

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti